Zašto odijela po mjeri

1. Zato jer ti to zaslužuješ

Kad jednom probaš odijelo po mjeri, osjećat ćeš se kao da si u svojoj drugoj koži i shvatiti da je upravo to ono što zaslužuješ. Odijelo po mjeri kreirano je po tvojim mjerama, obliku tijela i držanju, kao i po tvom okusu. Preciznost mjerenja u kreiranju odijela po mjeri osigurava da ti to odijelo savršeno pristaje, da bude udobno te da se u njemu osjećaš dobro i zablistaš u svojem najboljem izdanju.

2. Zato jer je ekskluzivno

Izrada odijela po mjeri jedinstveno je iskustvo koje mora doživjeti svaki muškarac. Uživaj u ekskluzivnosti ove tradicionalne i luksuzne usluge na moderan način i uz naše stilsko savjetovanje dizajniraj svoje savršeno odijelo koje će ti pristajati kao saliveno.

3. Zato jer možeš naglasiti svoj stil i prilagoditi se prigodi

Samo odijelo po mjeri omogućuje ti da u potpunosti izraziš svoj stil i personaliziraš odijelo do najsitnijeg detalja. Neovisno o tome trebaš li poslovno ili svečano odijelo, odijelo po mjeri omogućit će ti da se prilagodiš svakoj prigodi i temi. Odabirom između preko 3000 vrsta tkanina renomiranih talijanskih i engleskih proizvođača te personalizacijom detalja kao što su boja konca, vrsta podstave, boja i vrsta dugmića, monogram i brojnih drugih, stvorit ćeš jedinstven odjevni predmet koji će biti odraz upravo tvog stila i karaktera.

4. Zato jer ne moraš pristati na kompromise

Najveći problem kod kupovine konfekcijske odjeće je ograničen izbor krojeva, veličina i boja što uvijek dovodi do toga da pristaješ na kompromise. Kod odijela po mjeri, kompromisi ne postoje jer imaš mogućnost odabrati svaki detalj, od mjera i kroja do vrste i boje tkanine. Zato odijelo po mjeri uvijek izgleda i stoji odlično.

5. Zato jer je to investicija vrijedna ulaganja

Konfekcijska odjeća svakako je povoljnija od odijela po mjeri, ali kvaliteta izrade, kao i kvaliteta tkanina ne mogu se mjeriti s onom odijela po mjeri, a da ne govorimo o ranije spomenutim mogućnostima izbora. Odijelo izrađeno po mjeri neće promijeniti svoj oblik nakon nekoliko nošenja, a tkanina se neće uništiti tako brzo kao kod konfekcijske odjeće. Sve to čini odijelo po mjeri investicijom vrijednom ulaganja koja nikada ne izlazi iz mode.

Kako izgleda proces izrade odjevnog predmeta po mjeri?

1

Informativni sastanak

Informativni sastanak održava se uz prethodni dogovor termina i traje 45 minuta, a cilj ovoga sastanka je da vas pobliže upoznamo i da kroz razgovor s vama saznamo kakvo odijelo, kaput ili cipele trebate, za koju prigodu, kakav je vaš stil i koji kroj vam se sviđa.

2

Uzimanje mjera

Nakon informativnog sastanka, dogovaramo sastanak za uzimanje mjera koji traje 90 minuta. Sada vas već bolje poznajemo i na ovome sastanku, osim što uzimamo mjere, odabiremo kroj, tkanine i sve detalje kojima ćemo personalizirati vaše odijelo ili drugi odjevni predmet. Ovaj sastanak je vrlo kreativan i zapravo je suština dizajniranja vašeg odjevnog predmeta pri čemu vas kroz mnošto mogućnosti odabira stručno vodimo i savjetujemo našim stilističkim preporukama.

3

Izrada

Nakon što smo uzeli mjere te dogovorili tkanine, kroj i detalje, započinje izrada vašeg odjevnog predmeta koja zahtijeva više od 25.000 uboda igle i preko 60 radnih sati. U ovoj fazi naši vrijedni krojači, uz pomoć sofisticirane tehnologije, rade na rezanju, šivanju i krojenju onoga što će uskoro postati vaše odijelo, košulja ili kaput.

4

Proba

Naš treći sastanak traje 45 minuta i namijenjen je testiranju nedovršenog odijela ili drugog odjevnog predmeta kako bi smo provjerili trebaju li se učiniti još neke preinake kako bi sve savršeno pristajalo. U ovoj fazi ujedno biramo i usklađujemo modne dodatke koji će upotpuniti vaš stil.

5

Završna proba i isporuka

Naš četvrti sastanak traje 30 minuta i znači da je vaš odjevni predmet u potpunosti dovršen i spreman za isporuku. S nama ćete tijekom cijeloga procesa provesti između 4 i 5 sati, a postupak od narudžbe do isporuke dovršenog odjevnog predmeta traje u pravilu od 30 do 45 dana.

KONTAKT