Fidelio Tailored Clothing brend je odjevnih predmeta po mjeri nastao s ciljem da pruži iskustvo tradicionalne i luksuzne krojačke usluge na moderan način.

Osim dvodijelnih i trodijelnih svečanih i poslovnih odijela, po mjeri izrađujemo i hlače, sakoe, prsluke, košulje, kapute i jakne te cipele. U ponudi imamo više od tri tisuće tkanina prestižnih talijanskih i engleskih proizvođača, kao što su Carnet - Tallia di Delfino, Loro Piana, Vitale Barberis, Reda, Marzotto, Dormeuil te Fox Brothers.

Izradom odjevnih predmeta po mjeri omogućujemo vam potpunu personalizaciju stila odabirom specifične podstave, boje konca, dugmadi, uvezivanjem monograma i još mnoštvom krojačkih detalja, ali posebnost Fidelio brenda ne leži u tkaninama i krojevima već u našem pristupu i individualiziranom stilskom savjetovanju svakoga klijenta što nam dozvoljava da kreiramo više od odijela ili košulja - da kreiramo vaš stil!

Kako izgleda proces izrade odjevnog predmeta po mjeri?

1

Informativni sastanak

Informativni sastanak održava se uz prethodni dogovor termina i traje 45 minuta, a cilj ovoga sastanka je da vas pobliže upoznamo i da kroz razgovor s vama saznamo kakvo odijelo, kaput ili cipele trebate, za koju prigodu, kakav je vaš stil i koji kroj vam se sviđa.

2

Uzimanje mjera

Nakon informativnog sastanka, dogovaramo sastanak za uzimanje mjera koji traje 90 minuta. Sada vas već bolje poznajemo i na ovome sastanku, osim što uzimamo mjere, odabiremo kroj, tkanine i sve detalje kojima ćemo personalizirati vaše odijelo ili drugi odjevni predmet. Ovaj sastanak je vrlo kreativan i zapravo je suština dizajniranja vašeg odjevnog predmeta pri čemu vas kroz mnošto mogućnosti odabira stručno vodimo i savjetujemo našim stilističkim preporukama.

3

Izrada

Nakon što smo uzeli mjere te dogovorili tkanine, kroj i detalje, započinje izrada vašeg odjevnog predmeta koja zahtijeva više od 25.000 uboda igle i preko 60 radnih sati. U ovoj fazi naši vrijedni krojači, uz pomoć sofisticirane tehnologije, rade na rezanju, šivanju i krojenju onoga što će uskoro postati vaše odijelo, košulja ili kaput.

4

Proba

Naš treći sastanak traje 45 minuta i namijenjen je testiranju nedovršenog odijela ili drugog odjevnog predmeta kako bi smo provjerili trebaju li se učiniti još neke preinake kako bi sve savršeno pristajalo. U ovoj fazi ujedno biramo i usklađujemo modne dodatke koji će upotpuniti vaš stil.

5

Završna proba i isporuka

Naš četvrti sastanak traje 30 minuta i znači da je vaš odjevni predmet u potpunosti dovršen i spreman za isporuku. S nama ćete tijekom cijeloga procesa provesti između 4 i 5 sati, a postupak od narudžbe do isporuke dovršenog odjevnog predmeta traje u pravilu od 30 do 45 dana.

Odijela po mjeri

Naziv odijela 16

Naziv odijela 32

Naziv odijela 591

Naziv odijela DB 54

Naziv odijela 428

Naziv odijela 591

Naziv odijela CUT

Naziv odijela OF

Naziv odijela FO

Odabir detalja za personalizaciju sakoa

Prsluk GI10

Prsluk GI15

Prsluk GI20

Prsluk GI30

Prsluk GI11

Prsluk GI12

Slim

Regular

Comfort

Odabir detalja personalizacije

KONTAKT