Inspiracija

Pronađite inspiraciju za svoje savršeno odijelo kroz naše kampanje i fotografije! One pokazuju našu inovativnost, kreativnost i različitost te sposobnost da se prilagodimo različitim željama i životnom stilu naših klijenata.

Inspiracija


Kako bi vas inspirirali, donosimo galeriju u kojoj možete pogledati naše kampanje i fotografije koje pokazuju našu inovativnost, kreativnost i različitost te prilagodbu željama i životnom stilu naših klijenata. Vjerujemo da ćete u ovim kampanjama pronaći inspiraciju potrebnu za kreiranje vlastitog Fidelio odijela po mjeri!

Brend Fidelio okosnica je projekta Eudaimonia koji od 2016. godine donosi kampanje s Fidelio kreacijama, ali i brojne druge kampanje u kojima su Fidelio odijela igrala glavnu ulogu, kao i neke od fotografija s vjenčanja naših dragih klijenata.

Zaštitno lice i ambasador brenda Fidelio poznati je glazbenik Marko Tolja, čiji džentlmenski stil odražava filozofiju Fidelio odijela. Zadovoljstvo nam je što smo upravo mi zaslužni da se Marko na većini svojih javnih nastupa, zahvaljujući Fidelio odijelima, ističe i stasom, podjednako kao i glasom.