Paketi za poslovno odijevanje

Business Simple

Dva dvodijelna odijela izrađena po mjeri (hlače i sako) od tkanine do kategorije 3
Košulja izrađena po mjeri od 100% pamuka kategorije 2

CIJENA: (2.360,00 €) 2.124,00 €

Business Smart

Dvodijelno odijelo izrađeno po mjeri (hlače i sako) od tkanine do kategorije 3
Dva blejzera (sakoa) izrađena po mjeri od tkanine do kategorije 6
Casual ili jeans hlače izrađene po mjeru od tkanine do kategorije 4
Dvije košulje izrađene po mjeri od 100% pamuka kategorije 2

CIJENA: (3.450,00 €) 2.932,50 €

Business Ideal

Dva dvodijelna odijela izrađena po mjeri (hlače i sako) od tkanine do kategorije 3
Dva blejzera (sakoa) izrađena po mjeri od tkanine do kategorije 6
Casual ili jeans hlače izrađene po mjeru od tkanine do kategorije 4
Dvije košulje izrađena po mjeri od 100% pamuka kategorije 2
Kožne cipele po mjeri i pripadajući remen kategorije 1

CIJENA: (5.000,00 €) 4.000,00 €

Business Shirts

Paket koji rješava sve vaše brige oko odabira košulje tijekom dva radna tjedna.
Deset košulja izrađenih po mjeri od 100% pamuka kategorije 2

CIJENA: (1.800,00 €) 1.440,00 €

Svako poslovno odijelo personalizira se imenom naručitelja te postoji mogućnost izdavanja R1 računa.

*Cijene su isključivo informativnog karaktera za tkanine i materijale navedenih kategorija. Navedene cijene primjenjuju se od 1. siječnja 2024. godine te ih je proizvođač ovlašten mijenjati bez prethodne najave. Kupovinu nije moguće izvršiti online. Svi odjevni predmeti izrađuju se po mjeri te konačna cijena ovisi o odabranim tkaninama, mjerama i detaljima personalizacije.

Napomena:

Rok izrade odjevnih predmeta po mjeri u pravilu je 45 do 60 dana od dana izvršenja narudžbe, tj. uplate predujma po ponudi, a prije čega je potrebno održati i informativni sastanak odnosno sastanak za uzimanje mjera. Rokovi isporuke ovise o popunjenosti kapaciteta proizvodnje te se u visokoj sezoni vjenčanja mogu produžiti preko 60 dana. S obzirom na navedeno, savjetujemo da se s upitom za izradu vjenčanih odijela obratite tri mjeseca prije datuma vjenčanja, kako bi se za taj važan dan mogli pripremiti bez nepotrebnog stresa.
Moguća je nadoplata u iznosu od 200 EUR za hitnu isporuku odijela u roku od 30 dana od dana izvršenja narudžbe, do popunjenosti kapaciteta proizvodnje po žurnom postupku. Navedeno vrijedi samo za odijela i prsluke.

Kako izgleda proces izrade odjevnog predmeta po mjeri?

1

Informativni sastanak

Informativni sastanak održava se uz prethodni dogovor termina i traje 45 minuta, a cilj ovoga sastanka je da vas pobliže upoznamo i da kroz razgovor s vama saznamo kakvo odijelo, kaput ili cipele trebate, za koju prigodu, kakav je vaš stil i koji kroj vam se sviđa.

2

Uzimanje mjera

Nakon informativnog sastanka, dogovaramo sastanak za uzimanje mjera koji traje 90 minuta. Sada vas već bolje poznajemo i na ovome sastanku, osim što uzimamo mjere, odabiremo kroj, tkanine i sve detalje kojima ćemo personalizirati vaše odijelo ili drugi odjevni predmet. Ovaj sastanak je vrlo kreativan i zapravo je suština dizajniranja vašeg odjevnog predmeta pri čemu vas kroz mnošto mogućnosti odabira stručno vodimo i savjetujemo našim stilističkim preporukama.

3

Izrada

Nakon što smo uzeli mjere te dogovorili tkanine, kroj i detalje, započinje izrada vašeg odjevnog predmeta koja zahtijeva više od 25.000 uboda igle i preko 60 radnih sati. U ovoj fazi naši vrijedni krojači, uz pomoć sofisticirane tehnologije, rade na rezanju, šivanju i krojenju onoga što će uskoro postati vaše odijelo, košulja ili kaput.

4

Proba

Naš treći sastanak traje 45 minuta i namijenjen je testiranju nedovršenog odijela ili drugog odjevnog predmeta kako bi smo provjerili trebaju li se učiniti još neke preinake kako bi sve savršeno pristajalo. U ovoj fazi ujedno biramo i usklađujemo modne dodatke koji će upotpuniti vaš stil.

5

Završna proba i isporuka

Naš četvrti sastanak traje 30 minuta i znači da je vaš odjevni predmet u potpunosti dovršen i spreman za isporuku. S nama ćete tijekom cijeloga procesa provesti između 4 i 5 sati, a postupak od narudžbe do isporuke dovršenog odjevnog predmeta traje u pravilu od 30 do 45 dana.

KONTAKT