Muški modni dodaci pomažu nam personalizirati stil i dodati mu osobnost. Oni mogu uključivati mnoštvo različitih predmeta, a neki od najčešćih muških modnih dodataka su:

Kravata ili leptir mašna koje služe za dopunjavanje poslovnog ili formalnog izgleda te dolaze u različitim stilovima i bojama, a biraju se prema stilu odijela.

Maramica koja se obično nosi u džepu sakoa i služi kao modni dodatak koji upotpunjuje izgled odijela. One su obično izrađene od laganog materijala poput pamuka, svile ili lana i također dolaze u različitim bojama i uzorcima, a u pravilu se stilski usklađuju s kravatom ili leptir mašnom.

Manžete za košulje mogu biti izrađene od različitih materijala, poput pamuka, svile ili metalnih legura. Također, mogu biti ukrašene različitim uzorcima, teksturama ili detaljima poput bisera, dragog kamenja ili gravura, a bez obzira jeste li odabrali jednostavne ili ukrašene manžete, one su sjajan način za dodavanje stila i osobnosti vašem izgledu i mogu biti odličan modni dodatak.

Remen je jedan od najvažnijih muških modnih dodataka i kada ga birate važno je obratiti pozornost na stil, materijal i boju, kako biste se uskladili s ostatkom vašeg izgleda. Iznimno je važno pravilno uskladiti remen s cipelama, kako u pogledu boje, tako i u pogledu obrade kože.

Svi ovi muški modni dodaci mogu pomoći u stvaranju dojma o vama i vašem stilu te poboljšati vaš izgled u svakoj prilici. Važno je samo odabrati one koji se uklapaju u vaš stil i osobnost, a mi smo tu da vam u tome pomognemo.

Kako izgleda proces izrade odjevnog predmeta po mjeri?

1

Informativni sastanak

Informativni sastanak održava se uz prethodni dogovor termina i traje 45 minuta, a cilj ovoga sastanka je da vas pobliže upoznamo i da kroz razgovor s vama saznamo kakvo odijelo, kaput ili cipele trebate, za koju prigodu, kakav je vaš stil i koji kroj vam se sviđa.

2

Uzimanje mjera

Nakon informativnog sastanka, dogovaramo sastanak za uzimanje mjera koji traje 90 minuta. Sada vas već bolje poznajemo i na ovome sastanku, osim što uzimamo mjere, odabiremo kroj, tkanine i sve detalje kojima ćemo personalizirati vaše odijelo ili drugi odjevni predmet. Ovaj sastanak je vrlo kreativan i zapravo je suština dizajniranja vašeg odjevnog predmeta pri čemu vas kroz mnošto mogućnosti odabira stručno vodimo i savjetujemo našim stilističkim preporukama.

3

Izrada

Nakon što smo uzeli mjere te dogovorili tkanine, kroj i detalje, započinje izrada vašeg odjevnog predmeta koja zahtijeva više od 25.000 uboda igle i preko 60 radnih sati. U ovoj fazi naši vrijedni krojači, uz pomoć sofisticirane tehnologije, rade na rezanju, šivanju i krojenju onoga što će uskoro postati vaše odijelo, košulja ili kaput.

4

Proba

Naš treći sastanak traje 45 minuta i namijenjen je testiranju nedovršenog odijela ili drugog odjevnog predmeta kako bi smo provjerili trebaju li se učiniti još neke preinake kako bi sve savršeno pristajalo. U ovoj fazi ujedno biramo i usklađujemo modne dodatke koji će upotpuniti vaš stil.

5

Završna proba i isporuka

Naš četvrti sastanak traje 30 minuta i znači da je vaš odjevni predmet u potpunosti dovršen i spreman za isporuku. S nama ćete tijekom cijeloga procesa provesti između 4 i 5 sati, a postupak od narudžbe do isporuke dovršenog odjevnog predmeta traje u pravilu od 30 do 45 dana.

KONTAKT