Odijela, blejzeri, hlače, prsluci

• dvodijelno odijelo (hlače i sako) od 970,00 €
• trodijelno odijelo (hlače, prsluk, sako) od 1.260,00 €
• blejzer (sako) od 700,00 €
• hlače od 270,00 €
• prsluk od 290,00 €

Image

Modni dodaci

• remen od 80,00 €
• čarape od 20,00 €
• kravate od 50,00 €
• leptir mašne od 40,00 €
• maramice od 25,00 €
• manžete od 50,00 €

Image

Obuća

• cipele od 400,00 €
• tenisice od 330,00 €
• čizme od 430,00 €

Image

Košulje

• poslovne košulje od 160,00 €
• svečane košulje od 180,00 €
• luksuzne košulje od 220,00 €

Image

Kaputi i jakne

• kaput od 800,00 €
• zimski kaputi (jednostruko, dvostruko kopčanje, polo kaput) od 850,00 €
• moderne jakne (bluzon, radna jakna, safari jakna) od 600,00 €
• kišni kaputi (baloner, mantil, parka, kišna jakna) od 500,00 €
• podstavljene jakne (zimski prsluk, zimska parka, zimska jakna) od 600,00 €

Image

Cijene su isključivo informativnog karaktera za tkanine i materijale navedenih kategorija. Navedene cijene primjenjuju se od 1. siječnja 2024. godine te ih je proizvođač ovlašten mijenjati bez prethodne najave. Kupovinu nije moguće izvršiti online. Cijene izrade odjevnih predmeta po mjeri ovise prvenstveno o odabranoj vrsti i kategoriji tkanine. U našoj ponudi je preko tri tisuće tkanina različitih proizvođača koje su podijeljene po kategorijama, a svaka kategorizacija tkanine definira krajnju cijenu odjevnog predmeta. Sve mogućnosti personalizacije odijela, kao što su boja konca, vrsta podstave, boja i vrsta dugmića, inicijali i slično, uključene su u cijenu. Nadoplate su moguće za odabir premium kategorija podstave i dugmića, kao i za vanstandardne dimenzije u slučaju da je opseg struka ili prsnog koša veći od 120 cm.

Rok izrade odjevnih predmeta po mjeri u pravilu je 45 do 60 dana od dana izvršenja narudžbe, tj. uplate predujma po ponudi, a prije čega je potrebno održati i informativni sastanak odnosno sastanak za uzimanje mjera. Rokovi isporuke ovise o popunjenosti kapaciteta proizvodnje te se u visokoj sezoni vjenčanja mogu produžiti preko 60 dana pa svakako savjetujemo da ne čekate zadnji tren ukoliko vam je odjevni predmet potreban za određeni datum. S obzirom na navedeno, savjetujemo da se s upitom za izradu vjenčanih odijela obratite dva do tri mjeseca prije datuma vjenčanja, kako bi se za taj važan dan mogli pripremiti bez nepotrebnog stresa.
Moguća je nadoplata u iznosu od 200 EUR za hitnu isporuku odijela u roku od 30 dana od dana izvršenja narudžbe, do popunjenosti kapaciteta proizvodnje po žurnom postupku. Navedeno vrijedi samo za odijela i prsluke.

U rubrici pojedinih odjevnih predmeta pronaći ćete galeriju fotografija s primjerima odijela, sakoa, kaputa i drugih odjevnih predmeta po mjeri s izraženim cijenama za taj konkretan predmet. Podsjećamo da su svi naši odjevni predmeti izrađeni po mjeri pa su ove fotografije samo primjeri predmeta koje smo već izrađivali.

Odabir tehnike šivanja

Svi mislimo da je odijelo komad odjeće, ali prije svega trebali biste znati da je odijelo skup elemenata koji se trebaju sastaviti jedan s drugim i za to su potrebna posebna znanja, vještine i iskustvo.

Odijelo se sastoji od tri sloja: vanjske tkanine koja je ključna za izgled odijela, podstave i međupodstave (prsno pojačanje) koja se uklapa između ova dva elementa. Danas je moguće izraditi odijelo koristeći tri različite tehnike ovisno o tome da li se prsno pojačanje s vanjskom tkaninom i podstavom spaja termovezom, da li se šiva ručno u prednjem dijelu (polutradicionalno šivanje) ili se šiva ručno u potpunosti (polutradicionalno šivanje). Ovo je ključno za strukturu i nosivost odijela te je zbog toga važno da znate razliku između ova tri načina izrade odijela po mjeri.

Spajanje termovezom

Osnovna tehnika izrade komercijalnih odijela koja se temelji na spajanju slojeva termovezom, što rezultira odijelom koje nema toliku čvrstoću forme. Naša je preporuka odabrati ovu tehniku za odijela koja ćete nositi povremeno.

Polutradicionalno šivanje

Za razliku od tehnike spajanja termovezom, kod polutradicionalnog šivanja odijela prsno pojačanje se šiva ručno, a za donji dio jakne koristi se spajanje termovezom, što rezultira većom čvrstoćom odijela koje ljepše prianja uz tijelo. Naša je preporuka odabrati ovu tehniku za odijela koja ćete koristiti u svečanim i poslovnim prigodama.

Tradicionalno šivanje

Kod tehnike tradicionalnog šivanja uopće se ne koristi termovez već se pojačanje od konjske dlake dodaje na cijelom prednjem dijelu odijela i šiva se ručno, što rezultira udobnim i otpornim odijelom koje će savršeno prianjati uz tijelo. Naša je preporuka odabrati ovu tehniku uz luksuzne tkanine, za one muškarce koji žele izgledati besprijekorno i biti u potpunoj sinergiji sa svojim odijelom.


*Cijene su isključivo informativnog karaktera za tkanine i materijale navedenih kategorija. Navedene cijene primjenjuju se od 1. siječnja 2023. godine te ih je proizvođač ovlašten mijenjati bez prethodne najave. Kupovinu nije moguće izvršiti online. Svi odjevni predmeti izrađuju se po mjeri te konačna cijena ovisi o odabranim tkaninama, mjerama i detaljima personalizacije.

Kako izgleda proces izrade odjevnog predmeta po mjeri?

1

Informativni sastanak

Informativni sastanak održava se uz prethodni dogovor termina i traje 45 minuta, a cilj ovoga sastanka je da vas pobliže upoznamo i da kroz razgovor s vama saznamo kakvo odijelo, kaput ili cipele trebate, za koju prigodu, kakav je vaš stil i koji kroj vam se sviđa.

2

Uzimanje mjera

Nakon informativnog sastanka, dogovaramo sastanak za uzimanje mjera koji traje 90 minuta. Sada vas već bolje poznajemo i na ovome sastanku, osim što uzimamo mjere, odabiremo kroj, tkanine i sve detalje kojima ćemo personalizirati vaše odijelo ili drugi odjevni predmet. Ovaj sastanak je vrlo kreativan i zapravo je suština dizajniranja vašeg odjevnog predmeta pri čemu vas kroz mnošto mogućnosti odabira stručno vodimo i savjetujemo našim stilističkim preporukama.

3

Izrada

Nakon što smo uzeli mjere te dogovorili tkanine, kroj i detalje, započinje izrada vašeg odjevnog predmeta koja zahtijeva više od 25.000 uboda igle i preko 60 radnih sati. U ovoj fazi naši vrijedni krojači, uz pomoć sofisticirane tehnologije, rade na rezanju, šivanju i krojenju onoga što će uskoro postati vaše odijelo, košulja ili kaput.

4

Proba

Naš treći sastanak traje 45 minuta i namijenjen je testiranju nedovršenog odijela ili drugog odjevnog predmeta kako bi smo provjerili trebaju li se učiniti još neke preinake kako bi sve savršeno pristajalo. U ovoj fazi ujedno biramo i usklađujemo modne dodatke koji će upotpuniti vaš stil.

5

Završna proba i isporuka

Naš četvrti sastanak traje 30 minuta i znači da je vaš odjevni predmet u potpunosti dovršen i spreman za isporuku. S nama ćete tijekom cijeloga procesa provesti između 4 i 5 sati, a postupak od narudžbe do isporuke dovršenog odjevnog predmeta traje u pravilu od 30 do 45 dana.

KONTAKT