Elegantne muške hlače, tzv. hlače na crtu, su dizajnirane za poslovne te formalne prilike i obično su izrađene od finijeg materijala. Vrlo se efektno mogu uskladiti s blejzerima, iako se najčešće nose kao dio odijela te se u tom slučaju rade od istog materijala od kojeg se izrađuje i sako za odijelo.

Chinos su casual hlače koje su izrađene od laganih i udobnih tkanina poput pamuka ili pamučnog platna s elastinom. Dolaze u različitim bojama, ali su najčešće bez uzoraka. Ove hlače u pravilu se nose uz casual košulje, majice ili džempere, a često se mogu kombinirati i sa sportskim ili casual tenisicama. Vrlo su čest odabir za neformalnija poslovna druženja ili sastanke jer su udobne, a istovremeno omogućuju profesionalan izgled.

Jeans su casual hlače koje su izrađene od čvršće, teže tkanine, tzv. denima, koji ih čini izdržljivima i otpornima. Dolaze u različitim stilovima i bojama. Jeans hlače se najčešće nose uz casual košulje ili majice, a vrlo efektno se kombiniraju s blejzerima. Jeans hlače su općenito najopuštenije od navedenih stilova hlača i najmanje su prikladne za formalne prigode.

 Odabir stila hlača

Slim

Regular

Comfort

Odabir detalja personalizacije

Kako izgleda proces izrade odjevnog predmeta po mjeri?

1

Informativni sastanak

Informativni sastanak održava se uz prethodni dogovor termina i traje 45 minuta, a cilj ovoga sastanka je da vas pobliže upoznamo i da kroz razgovor s vama saznamo kakvo odijelo, kaput ili cipele trebate, za koju prigodu, kakav je vaš stil i koji kroj vam se sviđa.

2

Uzimanje mjera

Nakon informativnog sastanka, dogovaramo sastanak za uzimanje mjera koji traje 90 minuta. Sada vas već bolje poznajemo i na ovome sastanku, osim što uzimamo mjere, odabiremo kroj, tkanine i sve detalje kojima ćemo personalizirati vaše odijelo ili drugi odjevni predmet. Ovaj sastanak je vrlo kreativan i zapravo je suština dizajniranja vašeg odjevnog predmeta pri čemu vas kroz mnošto mogućnosti odabira stručno vodimo i savjetujemo našim stilističkim preporukama.

3

Izrada

Nakon što smo uzeli mjere te dogovorili tkanine, kroj i detalje, započinje izrada vašeg odjevnog predmeta koja zahtijeva više od 25.000 uboda igle i preko 60 radnih sati. U ovoj fazi naši vrijedni krojači, uz pomoć sofisticirane tehnologije, rade na rezanju, šivanju i krojenju onoga što će uskoro postati vaše odijelo, košulja ili kaput.

4

Proba

Naš treći sastanak traje 45 minuta i namijenjen je testiranju nedovršenog odijela ili drugog odjevnog predmeta kako bi smo provjerili trebaju li se učiniti još neke preinake kako bi sve savršeno pristajalo. U ovoj fazi ujedno biramo i usklađujemo modne dodatke koji će upotpuniti vaš stil.

5

Završna proba i isporuka

Naš četvrti sastanak traje 30 minuta i znači da je vaš odjevni predmet u potpunosti dovršen i spreman za isporuku. S nama ćete tijekom cijeloga procesa provesti između 4 i 5 sati, a postupak od narudžbe do isporuke dovršenog odjevnog predmeta traje u pravilu od 30 do 45 dana.

KONTAKT