O nama

Odijelo ne čini čovjeka, ali stvara prvi dojam koji je ključan i često presudan. Upravo zato stvorili smo Fidelio, niché brend odijela, košulja i cipela po mjeri izrađenih ručno od najkvalitetnijih materijala. Inspiraciju za ime brenda pronašli smo u latinskoj riječi fides koja znači povjerenje, sigurnost, vjerodostojnost i pouzdanost, a navedene vrijednosti ono su što utjelovljuje Fidelio i ono što će osjetiti svatko tko odluči postati Fidelio klijent.

Fidelio odijela ručno se izrađuju i šivaju, a naši klijenti mogu birati između više od 3000 materijala renomiranih talijanskih i engleskih proizvođača tkanina za odijela, kao što su Carnet - Tallia di Delfino, Loro Piana, Vitale Barberis, Reda, Marzotto, Dormeuil te Fox Brothers. Potpuna personalizacija stila moguća je odabirom specifične podstave, boje konca, dugmadi, uvezivanjem monograma i još mnoštvom krojačkih detalja.

S obzirom da svako odijelo zahtijeva i vrhunsku košulju i cipele, Fidelio u svojoj ponudi ima i košulje i cipele koje se izrađuju po mjeri, kako bi svaki detalj bio besprijekorno skrojen upravo za Vas. Obratite nam se s povjerenjem i uz naše stilske savjetnike i iskustvo doživite luksuz tradicionalne usluge na moderan način te zablistajte u najboljem izdanju uz Fidelio Tailored Clothing.

Fidelio tim
Damir Matešković i Andrea Terzi

KONTAKT

Radno vrijeme

po dogovoru, potrebno je prethodno zakazati termin