U našoj ponudi pronaći ćete preko 200 različitih tkanina za izradu košulja po mjeri, proizvođača kao što su Albini 1876, Thomas Mason, Induo, Mileta i drugi. Košulje izrađene po mjeri omogućuju personalizaciju kroja, vrste ovratnika, manžeta, dugmića, načina kopčanja, dodavanje monograma i još mnoštva detalja koji će doprinijeti tome da izrađena košulja bude potpuno personalizirana.

Osim svečanih i poslovnih košulja, izrađujemo i ljetne lanene košulje te jersey košulje od materijala nove generacije, udobnih za nošenje te iznimno jednostavnih za održavanje.

Kako se više ne biste morali brinuti o tome što odjenuti za posao, osmislili smo i poseban poslovni paket košulja za dva tjedna, odnosno deset radnih dana.

Business Shirts

Paket koji rješava sve vaše brige oko odabira košulje tijekom dva radna tjedna.
Deset košulja izrađenih po mjeri od 100% pamuka kategorije 2

CIJENA: (1800 €) 1440 €

Odabir stila ovratnika košulje

Odabir stila manžete košulje

Odabir stila kopčanja košulje

Odabir pozicije za monogram košulje

Odabir detalja

Kako izgleda proces izrade odjevnog predmeta po mjeri?

1

Informativni sastanak

Informativni sastanak održava se uz prethodni dogovor termina i traje 45 minuta, a cilj ovoga sastanka je da vas pobliže upoznamo i da kroz razgovor s vama saznamo kakvo odijelo, kaput ili cipele trebate, za koju prigodu, kakav je vaš stil i koji kroj vam se sviđa.

2

Uzimanje mjera

Nakon informativnog sastanka, dogovaramo sastanak za uzimanje mjera koji traje 90 minuta. Sada vas već bolje poznajemo i na ovome sastanku, osim što uzimamo mjere, odabiremo kroj, tkanine i sve detalje kojima ćemo personalizirati vaše odijelo ili drugi odjevni predmet. Ovaj sastanak je vrlo kreativan i zapravo je suština dizajniranja vašeg odjevnog predmeta pri čemu vas kroz mnošto mogućnosti odabira stručno vodimo i savjetujemo našim stilističkim preporukama.

3

Izrada

Nakon što smo uzeli mjere te dogovorili tkanine, kroj i detalje, započinje izrada vašeg odjevnog predmeta koja zahtijeva više od 25.000 uboda igle i preko 60 radnih sati. U ovoj fazi naši vrijedni krojači, uz pomoć sofisticirane tehnologije, rade na rezanju, šivanju i krojenju onoga što će uskoro postati vaše odijelo, košulja ili kaput.

4

Proba

Naš treći sastanak traje 45 minuta i namijenjen je testiranju nedovršenog odijela ili drugog odjevnog predmeta kako bi smo provjerili trebaju li se učiniti još neke preinake kako bi sve savršeno pristajalo. U ovoj fazi ujedno biramo i usklađujemo modne dodatke koji će upotpuniti vaš stil.

5

Završna proba i isporuka

Naš četvrti sastanak traje 30 minuta i znači da je vaš odjevni predmet u potpunosti dovršen i spreman za isporuku. S nama ćete tijekom cijeloga procesa provesti između 4 i 5 sati, a postupak od narudžbe do isporuke dovršenog odjevnog predmeta traje u pravilu od 30 do 45 dana.

KONTAKT