Naša svečana odijela ističu se po krojevima i prestižnim vrstama tkanina, kao i detaljima koji su posebno prilagođeni temi vjenčanja ili drugoj svečanoj prigodi. Ova odijela najčešće su trodijelna, a moguće ih je u potpunosti personalizirati raznim krojačkim detaljima, od podstave i dugmića, do revera i boje konca.

Osnovni cilj poslovnog odijela je besprijekorna elegancija spojena s udobnošću, izdržljivim i kvalitetnim materijalima koji se ne gužvaju i omogućuju udobno nošenje te pružaju mogućnost međusobnog kombiniranja više različitih odijela za postizanje novih odjevnih kombinacija.

Izrađujemo i ženska odijela po mjeri za poslovne i casual trenutke, koje karakterizira fleksibilnost materijala i specifični krojevi, također uz mogućnost potpune personalizacije i uz stilističke usluge savjetovanja pri kreiranju odijela.

Cijene odijela po mjeri:

  • dvodijelno odijelo (hlače i sako) od 900 €
  • trodijelno odijelo (hlače, prsluk, sako) od 1170 €
  • sako od 650 €
  • hlače od 250 €
  • košulje od 140 €
  • prsluk od 270 €
  • kaput od 700 €

Cijene ovise o tehnici šivanja odijela (spajanje termovezom, polutradicionalno šivanje ili tradicionalno šivanje), vrsti tkanine te mjerama. Sve mogućnosti personalizacije odijela, kao što su boja konca, vrsta podstave, boja i vrsta dugmića, inicijali i slično, uključene su u cijenu.

 

Rok izrade odjevnih predmeta po mjeri u pravilu je 30 do 45 dana od dana izvršenja narudžbe, tj. uplate predujma po ponudi, a prije čega je potrebno održati i informativni sastanak odnosno sastanak za uzimanje mjera. Rokovi isporuke ovise o popunjenosti kapaciteta proizvodnje te se u visokoj sezoni vjenčanja mogu produžiti na 60 dana. S obzirom na navedeno, savjetujemo da se s upitom za izradu vjenčanih odijela obratite dva do tri mjeseca prije datuma vjenčanja, kako bi se za taj važan dan mogli pripremiti bez nepotrebnog stresa. 

Moguća je nadoplata u iznosu od 200 EUR za hitnu isporuku odijela u roku od 30 dana od dana izvršenja narudžbe, do popunjenosti kapaciteta proizvodnje po žurnom postupku. Navedeno nije moguće za košulje po mjeri.

U galeriji fotografija nalaze se primjeri odijela po mjeri s izraženim cijenama za to konkretno odijelo.

Odijela po mjeri

1. Odabir stil sakoa

Naziv odijela 16

Naziv odijela 32

Naziv odijela 591

Naziv odijela DB 54

Naziv odijela 428

Naziv odijela 591

Naziv odijela CUT

Naziv odijela OF

Naziv odijela FO

Odabir detalja za personalizaciju sakoa

2. Odabir stila prsluka

Prsluk GI10

Prsluk GI15

Prsluk GI20

Prsluk GI30

Prsluk GI11

Prsluk GI12

3. Odabir stila hlača

Slim

Regular

Comfort

4. Odabir detalja personalizacije

5. Odabir tehnike šivanja

Svi mislimo da je odijelo komad odjeće, ali prije svega trebali biste znati da je odijelo skup elemenata koji se trebaju sastaviti jedan s drugim i za to su potrebna posebna znanja, vještine i iskustvo.

Odijelo se sastoji od tri sloja: vanjske tkanine koja je ključna za izgled odijela, podstave i međupodstave (prsno pojačanje) koja se uklapa između ova dva elementa. Danas je moguće izraditi odijelo koristeći tri različite tehnike ovisno o tome da li se prsno pojačanje s vanjskom tkaninom i podstavom spaja termovezom, da li se šiva ručno u prednjem dijelu (polutradicionalno šivanje) ili se šiva ručno u potpunosti (polutradicionalno šivanje). Ovo je ključno za strukturu i nosivost odijela te je zbog toga važno da znate razliku između ova tri načina izrade odijela po mjeri.

Spajanje termovezom

Osnovna tehnika izrade komercijalnih odijela koja se temelji na spajanju slojeva termovezom, što rezultira odijelom koje nema toliku čvrstoću forme. Naša je preporuka odabrati ovu tehniku za odijela koja ćete nositi povremeno.

Polutradicionalno šivanje

Za razliku od tehnike spajanja termovezom, kod polutradicionalnog šivanja odijela prsno pojačanje se šiva ručno, a za donji dio jakne koristi se spajanje termovezom, što rezultira većom čvrstoćom odijela koje ljepše prianja uz tijelo. Naša je preporuka odabrati ovu tehniku za odijela koja ćete koristiti u svečanim i poslovnim prigodama.

Tradicionalno šivanje

Kod tehnike tradicionalnog šivanja uopće se ne koristi termovez već se pojačanje od konjske dlake dodaje na cijelom prednjem dijelu odijela i šiva se ručno, što rezultira udobnim i otpornim odijelom koje će savršeno prianjati uz tijelo. Naša je preporuka odabrati ovu tehniku uz luksuzne tkanine, za one muškarce koji žele izgledati besprijekorno i biti u potpunoj sinergiji sa svojim odijelom.

Košulje po mjeri

Od košulje očekujemo eleganciju i profinjenost, ali istovremeno i udobnost te ugodu nošenja. Zato su od iznimne važnosti tkanine od kojih se košulje izrađuju, kako bi savršeno prianjale uz tijelo i omogućile komfor prilikom nošenja. U našoj ponudi je preko 200 različitih talijanskih tkanina za izradu košulja po mjeri. Košulje izrađene po mjeri omogućuju personalizaciju kroja, vrste ovratnika, manžeta, dugmića, načina kopčanja, dodavanje monograma i još mnoštva detalja koje možete vidjeti u nastavku.

Cijene košulja po mjeri kreću se od 129 do 200 €, a ovise o modelu, vrsti tkanine te o posebnim detaljima za personalizaciju košulje. Rok izrade košulje po mjeri je 30 do 45 dana od narudžbe.

1. Odabir stila ovratnika

2. Odabir stila manžete

3. Odabir stila kopčanja

4. Odabir pozicije za monogram

5. Odabir detalja

KONTAKT

Radno vrijeme

po dogovoru, potrebno je prethodno zakazati termin