Paketi za svečano odijevanje

Naša svečana odijela ističu se po modernim krojevima i    
    prestižnim vrstama tkanina, kao i personaliziranim detaljima  
    koje možemo posebno prilagoditi temi, stilu i bojama vjenčanja

Paketi za poslovno odijevanje

Ono što nosimo, šalje poruku o nama, a to je posebno    
    važno u poslovnome svijetu gdje trebamo ostaviti dojam  
    profesionalnosti, uspješnosti i samopouzdanja

5 koraka do odijela

Doživite iskustvo tradicionalne i luksuzne krojačke usluge    
    na moderan način i dizajnirajte s nama savršeno odijelo za  
    svečane ili poslovne prigode, kao i kapute, sakoe, hlače i košulje

Cipele po mjeri

Svaka naša cipela izrađena je od pažljivo odabranih materijala.   
   Saznajte koje razne mogućnosti nudimo.

Paketi

za svečano odijevanje

Naša svečana odijela ističu se po modernim krojevima i prestižnim vrstama tkanina, kao i personaliziranim detaljima koje možemo posebno prilagoditi temi, stilu i bojama vjenčanja

Paketi

za poslovno odijevanje

Ono što nosimo, šalje poruku o nama, a to je posebno važno u poslovnome svijetu gdje trebamo ostaviti dojam profesionalnosti, uspješnosti i samopouzdanja

5

koraka do odijela

Doživite iskustvo tradicionalne i luksuzne krojačke usluge na moderan način i dizajnirajte s nama savršeno odijelo za svečane ili poslovne prigode, kao i kapute, sakoe, hlače i košulje

Cipele

po mjeri

Svaka naša cipela izrađena je od pažljivo odabranih materijala vrhunske kvalitete kako bi vam pružila udobnost i trajnost. Saznaj koje razne mogućnosti nudimo i dodaj cipelama svoj osobni pečat.

Inspiracija


U Lookbook galeriji možete pogledati naše kampanje i fotografije koje pokazuju našu inovativnost, kreativnost i različitost te prilagodbu željama i životnom stilu naših klijenata.

Korana & Boris

  01.08.2023.

Adriana & Damir 2022

  26.07.2023.

Pastelna mint nijasna

  23.07.2023.

Kako radimo po mjeri


Doživite iskustvo tradicionalne i luksuzne krojačke usluge na moderan način i dizajnirajte s nama savršeno odijelo za svečane ili poslovne prigode, kao i kapute, sakoe, hlače i košulje.

Kako izgleda proces izrade odjevnog predmeta po mjeri?

1

Informativni sastanak

Informativni sastanak održava se uz prethodni dogovor termina i traje 45 minuta, a cilj ovoga sastanka je da vas pobliže upoznamo i da kroz razgovor s vama saznamo kakvo odijelo, kaput ili cipele trebate, za koju prigodu, kakav je vaš stil i koji kroj vam se sviđa.

2

Uzimanje mjera

Nakon informativnog sastanka, dogovaramo sastanak za uzimanje mjera koji traje 90 minuta. Sada vas već bolje poznajemo i na ovome sastanku, osim što uzimamo mjere, odabiremo kroj, tkanine i sve detalje kojima ćemo personalizirati vaše odijelo ili drugi odjevni predmet. Ovaj sastanak je vrlo kreativan i zapravo je suština dizajniranja vašeg odjevnog predmeta pri čemu vas kroz mnošto mogućnosti odabira stručno vodimo i savjetujemo našim stilističkim preporukama.

3

Izrada

Nakon što smo uzeli mjere te dogovorili tkanine, kroj i detalje, započinje izrada vašeg odjevnog predmeta koja zahtijeva više od 25.000 uboda igle i preko 60 radnih sati. U ovoj fazi naši vrijedni krojači, uz pomoć sofisticirane tehnologije, rade na rezanju, šivanju i krojenju onoga što će uskoro postati vaše odijelo, košulja ili kaput.

4

Proba

Naš treći sastanak traje 45 minuta i namijenjen je testiranju nedovršenog odijela ili drugog odjevnog predmeta kako bi smo provjerili trebaju li se učiniti još neke preinake kako bi sve savršeno pristajalo. U ovoj fazi ujedno biramo i usklađujemo modne dodatke koji će upotpuniti vaš stil.

5

Završna proba i isporuka

Naš četvrti sastanak traje 30 minuta i znači da je vaš odjevni predmet u potpunosti dovršen i spreman za isporuku. S nama ćete tijekom cijeloga procesa provesti između 4 i 5 sati, a postupak od narudžbe do isporuke dovršenog odjevnog predmeta traje u pravilu od 30 do 45 dana.