Opći uvjeti najma Fidelio odijela

Najam odijela traje tri dana. Odijelo je moguće preuzeti dan prije početka najma, nakon 15:00 sati. Odijelo je potrebno vratiti zadnji dan najma do 20:00h.

U cijenu najma je uključeno odijelo (hlače i sako ili hlače, sako i prsluk), a najam pribora i dodataka (leptir mašne, kravate, maramice i sl.) dodatno se naplaćuje. Odijelo se iznajmljuje isključivo u viđenom stanju.

Rezervacija odijela naplaćuje se u iznosu od 500,00 kuna i ima funkciju kapare. Gentlemen's Shop zadržava plaćeni iznos rezervacije u slučaju odustanka od najma odijela. Iznos plaćene rezervacije odijela odbit će se od ukupne cijene najma odijela u trenutku plaćanja cijene najma. Punu cijenu najma potrebno je platiti pri preuzimanju iznajmljenog odijela.

Moguće je uplatiti osiguranje od oštećenja odijela. Cijena osiguranja iznos 200,00 kn, a pokriva sva manja oštećenja i dvostruko kemijsko čišćenje odijela. Uplaćeni iznos osiguranja je bespovratan.

Kemijsko čišćenje odijela uključeno je u cijenu najma. U slučaju da je odijelo uprljano na način da je potrebno dvostruko kemijsko čišćenje, najmoprimac se obvezuje platiti dodatno kemijsko čišćenje odijela 150,00 kn, osim ako je uplatio osiguranje od oštećenja.

Unajmljeno odijelo i pribor potrebno je vratiti u Gentlemen's Shop Rijeka u ugovorenom roku i u zaprimljenom stanju (neoštećeno). U slučaju zakašnjenja s vraćanjem odijela, obračunava se zakasnina u iznosu od 350,00 kn po danu zakašnjenja. U slučaju zakašnjenja od 7 dana, naplaćuje se puna prodajna cijena odijela i pribora. U slučaju ne vraćanja odijela ili uništenja odijela, naplaćuje se naknada štete u iznosu pune tržišne cijene.

Preporučuje se rezervacija termina za probu odijela koja osigurava individualan pristup i kvalitetnu posvećenost i stručnu pomoć od strane djelatnika. Proba odijela se ne naplaćuje.

KONTAKT

Radno vrijeme

po dogovoru, potrebno je prethodno zakazati termin